Reviews

Reviews zijn vandaag de dag heel belangrijk! Ook voor Goudsmid Margriet.

Mensen beoordelen bedrijven doormiddel van de reviews, maar ook de zoekmachine’s zoals (b.v google) bepaalt hoe hoog het bedrijf in de zoekresultaten komt.

Margriet waardeert daarom UW mening over Goudsmid Margriet!

  • Hoe vindt u haar werkwijze?
  • Vindt u de service goed?
  • Is de kwaliteit van het sieraad naar behoren?
  • etc…

Vul hieronder uw review in.

Dankuwel!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Goudsmid Margriet
Average rating:  
 76 reviews
by Rijanne on Goudsmid Margriet
Geweldig..Margriet denkt fantastisch mee..

Geweldig..Margriet denkt fantastisch met je mee waardoor je een verbluffend eindresultaat krijgt! Ze is niet alleen vakkundig maar ook zeer sociaal
Ze betrekt je overal bij overlegt heel goed. Is erg creatief en ruimdenkend
Daarnaast heeft ze een super lief karakter en dat zie je ook terug in al haar werk.
Het is een eer om haar creaties te mochen dragen wat voorzien is van een officiële kenmerk..gewoon in 1 woord fantastisch en zeker een aanrader

Dankjewel Rijanne!!!

by Mariëtta Scholte on Goudsmid Margriet
Fantastisch!!

In één woord fantastisch! De hartelijke ontvangst, de uitleg, de begeleiding, het meenemen in de diverse stappen en dan ook nog zelf het as van mijn moeder in mijn nieuwe ring mogen doen. Het was in één woord fantastisch! Margriet is een geweldig vakvrouw, zeer meelevend en meedenkend. Echt in één fantastisch!

by Bianca on Goudsmid Margriet
Helpt op een fijne manier je keuze maken...

Margriet helpt je op een fijne manier bij het maken van keuzes en maakt prachtige sieraden.

Dankjewel Bianca! heel graag gedaan!

by Lotte en Pieter on Goudsmid Margriet
Trouwringen

Enorm blij zijn we met de prachtige trouwringen! Het was een plezierig proces waarin we genoeg tijd kregen om keuzes te maken. Leuk zijn de foto’s die we tijdens het werk aan de ringen ontvingen en ook waarderen we de prachtige foto’s van de ringen zelf na voltooiing. Een vakvrouw!

by Janita on Goudsmid Margriet
Goed mee gedacht, mooie asring met persoonlijke wensen er in verwerkt.

Goed mee gedacht, mooie asring met persoonlijke wensen er in verwerkt.
Margriet nam goed de tijd en luisterde goed naar de wensen. We konden zelf mee helpen met het vullen van de as in de ring. Hierdoor krijgt de ring nog meer betekenis. We werden op de hoogte gehouden van het proces en alles is naar wens verlopen. Bedankt! Groetjes Janita

by Nienke on Goudsmid Margriet
Hanger met paardentand

Margriet heeft voor mij een hanger ontworpen van oud goud waarin een deel van de melkkies van mijn paard is verwerkt. Een lastig klusje leek mij, iets wat echt vakmanschap nodig heeft. Margriet heeft dat! Erg knap gedaan. De hanger is prachtig geworden. De kies is heel verfijnd afgewerkt met een dun laagje vernis, waarbij het een luxe ivoren uitstraling heeft gekregen. Van het overgebleven oude goud hebben we nog 2 pinkringetjes laten maken, 1 voor mij en 1 voor mijn dochter.

Dankjewel Nienke! heel graag gedaan!!

by Marielle Zeewuster on Goudsmid Margriet
Ik ben heel blij met deze waardevolle set.

Mijn schoonmoeder heeft mij en mijn schoonzussen een prachtige
hanger nagelaten. Ze heeft hiervoor een dierbaar gouden oorijzer
laten omsmelten door Margriet. Helaas heeft ze het ons zelf niet meer kunnen
geven. Mijn schoonvader heeft het ons met kerst gegeven. Het zat in een prachtige verpakking met een liefdevolle persoonlijk kaart van Margriet. Samen met Margriet heb ik er onlangs een andere ketting bijgezocht. Van een vriendschapsring maakte Margriet passende oorhangers. Ik ben heel blij met deze waardevolle set. Lieve Margriet bedankt voor je persoonlijke benadering en de mooie foto update tijdens het proces.

by Nico on Goudsmid Margriet
Mooi product, goede dienstverlening

Na aanleiding van een eerdere bestelling opnieuw contact gezocht met Margriet. Contact via e-mail verliep soepel en vlot en de bestelling werd netjes conform afspraak bezorgd. Het eindproduct is net als eerder naar wens. Aanrader!

by Fam. Lindsy on Goudsmid Margriet
Een as sieraad uitzoeken in deze tijd met beperkingen, is niet eenvoudig.

Behalve wanneer je, via internet, bij Goudsmid margriet in Annen terecht komt. Zij luistert goed naar al je wensen. Zijn er wijzigingen die je toch nog wilt; alles is bespreekbaar. Een hele goede en heldere communicatie. Zij stelde zelf voor om eventueel "oud goud" erin te verwerken. Omdat op te sturen beschikte zij over een betrouwbare bodedienst. Het resultaat is een prachtige hanger waarin sieraden van mijn ouders en overleden man zijn verwerkt, waardoor hij nog dierbaarder is geworden. margriet heeft er heel haar ziel en zaligheid plus haar kunde en kennis in gelegd. Een en ander werd steeds door foto's en filmpjes aan ons getoond hetgeen een groot vertrouwen wekte. Ik ben heel blij dat mijn schoondochter dit adres gevonden heeft. het was de reis Rotterdam - Annen dubbel en dwars waard.

by De 3 gezusters on Goudsmid Margriet
Herinner- sieraden

Wij ,, de 3 gezusters ,, Corrie, Trijnie en Alie zijn erg blij met de herinner- sieraden die Margriet voor ons gemaakt heeft.
Van oud-goud van onze ouders heeft Margriet prachtige sieraden gemaakt.
Op onze moeders geboortedag ( 18 aug. ) zijn wij bij Margriet geweest.
Om het één en ander door te spreken wat wij graag willen, wat onze wensen zijn.
Na verloop van tijd zijn er 3 mooie herinner-sieraden gemaakt.
2 roosjes met een diamantje in het midden met Mam op de achterkant gegraveerd.
De 3e herinnerhanger gemaakt van moeders trouwring. Er was een ♡ gevormd met een kleine hart in het midden. Daarbij 3 diamantjes in het kleine hart. De betekenis de ,, de 3 gezusters ,, Een mooie herinnering van onze ouders en grootouders.
Wij dragen het met liefde ♡♡♡

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»