Open atelierdagen, beurzen en lezingen

BELEEF HET SIERAAD –  2 NOVEMBER 2019

Maak kans op een van deze schitterende toermalijnen!

 

1e Lustrum van Beleef het Sieraad

Zaterdag 2 november 2019 is de landelijke Open Dag voor de Goud- en Zilverbranche; de 5e editie van Bleef het Sieraad. Die dag opent Goudsmid Margriet in Annen de deuren van haar atelier voor het publiek en heet belangstellenden van harte welkom. Op vragen als ‘Wat bepaalt nu de kwaliteit en waarde van een diamant?’ of ‘Hoe weet je of een sieraad echt is of namaak?’ en ‘Welke kennis en kunde is er nodig om edelmetaal om te toveren tot een sieraad?’ krijgt u tijdens Beleef het Sieraad een deskundig antwoord. Met uiteenlopende demonstraties en bijzondere acties (volg ook de socials van Goudsmid Margriet!) ontdek je letterlijk het geheim van de smid. Volg een demo, workshop smeden én maak bovendien kans op een schitterende toermalijn! Het kan allemaal, tijdens Beleef het Sieraad op zaterdag 2 november a.s. van 12.00-15.00  in Annen!

 

Klik hier om 1 van de Toermalijnen te winnen!!

 

Kom kijken en Beleef het Sieraad bij;

Goudsmid Margriet

Markeweg 12

9468 BN Annen

info@goudsmidmargriet.com

 

Kijk ook op:

www.goudsmidmargriet.com

www.margrietjewels.com

Meer informatie over deze dag vindt u ook op:

www.beleefhetsieraad.nl

 

De koffie is bruin, in het sfeervolle atelier is het gezellig en warm dus tot in Annen!

Beleef Het Sieraad wordt georganiseerd door de Federatie Goud en Zilver, de overkoepelende organisatie

voor de sieraden- en horlogebranche.

 


Open dag Uitvaartcentrum Slochteren

11 mei van 11:00 – 17:00 uur

Locatie: Hoofdweg 250 in Slochteren

Uitvaartcentrum in Slochteren houdt een open dag op zaterdag 11 mei 2019. Hoewel de dood niet iets is waar de meeste mensen graag bij stilstaan, het is goed er eens over na te denken en het onderwerp bespreekbaar te maken. Zo is het goed te weten welke mogelijkheden en opties er zijn voor als het moment daar is. Belangrijk voor jezelf, belangrijk voor dierbaren en nabestaanden. De open dag van Uitvaartcentrum Slochteren laat op een ongedwongen manier zien welke opties er zijn en wat er tegenwoordig mogelijk is als het leven ophoudt.

Naast een rondgang door het uitvaartcentrum op zich, vindt u er informatie over nazorg, audiovisuele mogelijkheden, laatste verzorging, vervoer, muziek, kist beschilderen, gedenkstenen, mogelijkheden voor een buitendienst, bloemen, uitvaartverzorger en meer. Goudsmid Margriet laat u zien wat de mogelijkheden zijn in het ‘draagbaar maken van herinneringen’, door middel van herinnerings-, herdenk-,  en rouwsieraden. De uitgebreide collectie assieraden uit de Margriet Jewels wordt getoond, net als een demonstratie die de vervaardiging van assieraden laat zien. Wees welkom!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren