Vervangen scheen van gouden herenring met onyx-6

 

Een persoonlijke ontmoeting of kennismakingsgesprek zijn belangrijk, het is een basis. Een basis die mij de richting en wensen aangeeft van de opdrachtgever, of degene die het sieraad mag dragen. Het kennismakingsgesprek is altijd kosteloos. Kennismaken kan op verschillende manieren:

  • op afspraak in mijn atelier in Annen
  • contact via Facetime of Skype
  • tijdens een beurs of fair of lezing
  • tijdens de open atelier dagen

Goudsmid Margriet is regelmatig te vinden op beurzen en fairs. Bezoek de stand gerust! Ook zijn er jaarlijks open atelier dagen en is het atelier opengesteld voor het publiek tijdens Beleef het Sieraad.  Benieuwd naar mijn agenda? Kijk op OPEN atelier/beurzen voor alle informatie.

 

stap 1 : inventarisatie

Persoonlijke wensen, ideeën en mogelijkheden worden in kaart gebracht. Dit kan in een persoonlijk gesprek maar ook digitaal via bijvoorbeeld telefoon, What’s App of mail.

Voor wat betreft het te smeden sieraad zijn er 3 opties:

  1. er wordt een bestaand ontwerp uit mijn atelier of webwinkel gebruikt als basis voor het sieraad (ga verder naar stap 2).
  2. Margriet ontwerpt een nieuw sieraad voor u. In overeenstemming met uw wensen worden een basis schets/ontwerp gemaakt. De kosten van een ontwerpsessie bedraagt € 75,- per ontwerp.
  3. Margriet ontwerpt een nieuw sieraad. In overeenstemming met uw wensen word een uitgebreid ontwerp gemaakt. De kosten van een uitgebreide ontwerpsessie bedraagt € 125,- per ontwerp.

Wilt u een geliefde of bekende een uitgebreid ontwerp cadeau doen? Het bijzondere ontwerp laten verzenden is per pakketdienst mogelijk. De extra kosten hiervoor zijn € 35,-

 

stap 2: goedkeuring en afspraken

Wanneer de keuze is gemaakt en het ontwerp is goedgekeurd, worden afspraken gemaakt. 

Afhankelijk van de basis en het ontwerp waarvoor u kiest, maken we afspraken. Hierna volgt een voorstel. U ontvangt een offerte voor (eventuele) ontwerpkosten, materialen en vervaardiging. Behalve een akkoord voor wat betreft het voorstel, wordt om een aanbetaling gevraagd. Deze aanbetaling beslaat ongeveer 50% van het totaalbedrag.

Na ontvangst van de aanbetaling wordt het materiaal besteld.  Voor wat betreft levering van het sieraad dient u rekening te houden met een levertermijn van ongeveer 2 tot 6 weken. Voor trouwringen is dit circa 8 weken.

 

Eventuele wijzigingen:

Uiteraard bent u van harte welkom om te komen kijken. Kom gerust passen en voelen tijdens de productiefase. Om u hiervoor alle tijd en gelegenheid te kunnen bieden, vraag ik u een afspraak te maken met het atelier. Eventueel kunnen kleine wijzigingen op dat moment nog worden besproken en doorgevoerd.

 


stap 3: realisatie

Stap voor stap wordt deze fase door middel van foto’s vastgelegd. Daarmee kunt u nauw betrokken zijn bij het proces. Tevens maakt dit het volgen van uw sieraad, ook op afstand, mogelijk. 

Een deel van de gemaakt foto’s wordt, met toestemming van de opdrachtgever, gedeeld via social media. Het eindresultaat wordt onder dezelfde voorwaarde op deze website geplaatst. Volg Goudsmid Margriet via o.a. Facebook, Twitter en Instagram en ontdek ‘de geheimen van de edelsmid’!

 

 

 

stap 4: aflevering

Om het eindresultaat te komen bewonderen ontvangt U een persoonlijke uitnodiging voor in mijn atelier. De onthulling en overhandiging van het sieraad is een bijzonder, soms emotioneel moment. Het is de persoonlijke wens die werkelijk is geworden, de emotie die draagbaar is gemaakt. Bij de aflevering van het sieraad vraag ik u het resterende bedrag te voldoen. Dit kan per bank of middels PIN. 

Is uw sieraad eerder gereed? U ontvangt daarvan meteen bericht!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren