3 Gouden damesringen met 3 cubic zirkonia’s3x Gouden damesringen met cyclaam+roze cubic zirkonia's-8

Als moeder weet ik dat de liefde voor je kinderen soms overweldigend kan zijn. Regelmatig maak ik in mijn atelier sieraden om de emotie van de liefde tussen ouders en kinderen te vangen in een sieraad.

Zo heb ik onlangs in opdracht van een moeder prachtige ringen mogen maken voor haar en haar dochters.

De moeder waar ik deze ringen voor vervaardigd heb, zocht drie dezelfde gouden ringen die passen bij haar gevoel voor haar dochters. Het ontwerp van deze ring heb ik al eerder gemaakt voor een moeder die haar kinderen symbolisch bij haar wilde dragen.
Gouden damesring ELKAAR 5-1Links ziet u de foto van het eindresultaat van deze ring. Er zitten vijf tourmalijnen in waarvan elke kleur een kind weergeeft.

Toen moeder en één van haar dochters in mijn atelier kwamen, had ik al snel wat ideeën voor hun. Zo liet ik de ring uit mijn collectie zien waar een moeder haar vijf kinderen met edelstenen symboliseert.

Een mooi ontwerp aangepast naar deze lieve moeder met haar twee dochters. Ze gaf aan dat ze er graag drie stenen in de ring wou. Een paarse in het midden en twee roze stenen naast haar: een moeder met haar twee dochters aan haar zijde. Een mooi verhaal wordt weer vertaald in drie mooie ringen.

Tijdens de vervaardiging heb ik vaak aan mijn eigen kinderen gedacht. Zo prachtig om op deze manier de liefde naar je kinderen te uiten. Sieraden lenen zich daar perfect voor en zeker als je deze op maat laat maken bij de goudsmid!

Bekijk hier hoe ik deze ring vervaardigd heb!

x Margriet