Herinner TROUWsieraden

Herinner TROUWsieraad

Herinner uw TROUW aan uw partner in een prachtig Herinner TROUWsieraad, ontworpen en vervaardigd door meester Goudsmid Margriet. Meestal zijn er door de jaren heen wel dierbare sieraden gekocht en gekregen. Denk hierbij aan vriendschapsringen, verlovingsring, hangertjes voor verjaardagen, moederdag sieraden, sieraden van of gekregen van ouders etc.

Meester Goudsmid Margriet smelt of vermaakt deze dierbare sieraden en vervaardigd hiervan geheel nieuwe Herinner TROUWsieraden.

Na vele jaren samen dan toch Trouwen

De Herinner TROUWsieraden worden vaak gedragen door stellen die al jaren bij elkaar zijn, vaak al kinderen hebben en dus hun liefde eindelijk willen bezegelen met een huwelijk. Meester Goudsmid Margriet ontwerpt en vervaardigd voor jullie uniek Trouwringen! Deze ringen hebben een enorme emotionele waarde.

Al jaren getrouwd

Wat ook vaak voorkomt is dat stellen al jaren getrouwd zijn en weleens wat anders of juist een toevoeging willen. Als toevoeging bijvoorbeeld aan een prachtige Sky Diamant geplaatst in de ring van de vrouw. Wilt u wat anders denk hierbij aan een totale vermaking van de bestaande trouwringen.

Herinner TROUWringen

De herinner TROUWringen zijn Trouwringen vervaardigd van bestaande vermaakt of zijn aangepast. Wat ook mogelijk is dat Meester goudsmid Margriet het dierbare goud omsmelt. Of na een aantal jaren huwelijk uw partner opnieuw te verrassen met een nieuwe Diamant in zijn/haar trouwring. (zie foto)

Herinner TROUWhangers

Wat ook een prachtig voorbeeld is (zie foto’s) om van de bestaande Trouwringen, een hanger te laten maken. In de hanger vervaardigd van de trouwringen kunnen allerlei voorwerpen geplaatst worden. Dit kunnen hele dierbare voorwerpen zijn van ouders of kinderen etc.

U heeft een uniek ontwerp wat niemand heeft, en het materiaal is zo dierbaar, de kans dat u iemand tegenkomt met hetzelfde trouwsieraad is uitgesloten.

 

Elke relatie is uniek, elk trouwsieraad hoort dan ook bijzonder en uniek te zijn.