FAIRtrade Trouwringen

FAIRtrade Trouwringen

Als eerste in het Noorden werkt Goudsmid Margriet met Fairtrade goud of Fairmined goud. Goudsmid Margriet staat geregistreerd bij FAIRTRADE gold. Goud is een duurzaam materiaal dat al honderden jaren staat voor waarde en zuiverheid. Het materiaal gaat niet verloren, maar wordt door zijn waardevolle eigenschappen steeds hergebruikt zonder enig kwaliteitsverlies.

De vraag naar goud in Nederland kan voor bijna 100% worden gedekt door gerecycled goud dat wordt teruggewonnen uit aangeboden “afval” uit de goudbranche. De keten werkt op dit vlak al zeer duurzaam.

Zijn jullie op zoek naar EERLIJKE Trouwringen?  Wij kunnen deze op verzoek voor jullie maken.

Meer informatie vind je hier

Als jullie trouwringen gaan kopen bij de goudsmid zegt dat iets over jouw gevoel voor een persoonlijk sieraad. De goudsmid kan dat unieke sieraad op meerdere niveaus voor jullie ontwerpen en vervaardigen. Omdat jullie de opdrachtgever zijn is alles mogelijk. Een voorgesprek en het maken van schetsen horen zeker bij de voorbereidingen. In een voorgesprek krijgen jullie de gelegenheid om jullie wensen naar voren te brengen, je kan het dan hebben over o.a de materiaalkeuze, kleur en de uitstraling van de ring.

Goudsmid Margriet heeft haar eigen werkwijze (klik hier). Deze verschilt per Goudsmid. Margriet zal jullie adviseren aan de hand van jullie wensen en haar expertise als goudsmid. Het advies is dan ook zeer integer en eerlijk.

Kies DE Goudsmid die bij jullie past. Niet alleen zijn er verschillen Qua persoon, maar uiteraard ook de ontwerpen per Goudsmid verschillen enorm.

Bekijk hier de Informatie&Tips om een nog betere keuze te maken!

Sinds kort kunt u bij Goudsmid Margriet ook TROUWRINGEN online kopen. De Trouwringen in de Collectie GRÀDH en REIJN zijn ontworpen en worden op bestelling vervaardigt door Margriet. De Trouwringen in de Collectie PLAIN zijn zorgvuldig voor jullie geselcteerd bij de beste leveranciers. Jullie kunnen jullie trouwringen samenstellen in de nieuwe webwinkel Margriet Jewels

Neem gerust contact op met Goudsmid Margriet als u nog vragen heeft!