Atelier

 

Het atelier van Goudsmid Margriet is gevestigd in het Drentse Annen. Met de realisatie van een atelier aan huis, ruim 10 jaar geleden, is een droom werkelijkheid geworden. Speciaal, zeker wanneer je bedenkt dat júist het atelier de plek is waar dromen bewaarheid en herinneringen draagbaar worden gemaakt.

Wanneer u besluit een sieraad te laten maken in het atelier van Goudsmid Margriet, blijft u nauw betrokken bij het proces. Dit is belangrijk om tot het beste eindresultaat te komen. Stap voor stap worden de verschillende fasen door middel van foto’s vastgelegd. Dit maakt het volgen van uw sieraad, ook op afstand, mogelijk.

Volg jij Margriet al op social media?
Met toestemming van de eigenaar worden vrijwel dagelijks foto’s vanuit het atelier gedeeld. Denk hierbij aan de verschillende fasen in het proces, de tussen- en eindresultaten. Hiermee wordt een indruk gegeven van het werk van een goudsmid en wordt u in de gelegenheid gesteld de ‘geheimen van de edelsmid’ zelf te ontdekken. Je volgt Goudsmid Margriet via o.a. Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest.

Neem gerust een kijkje en ontdek de geheimen van de edelsmid!

Goed om te weten:
-uit veiligheidsoverweging voeren Goudsmid Margriet & Margriet Jewels geen voorraad
-Goudsmid Margriet werkt uitsluitend op bestelling

Alle foto’s op deze site plaats zijn beschermd. De foto’s zijn gemaakt door Goudsmid Margriet en alleen met nadrukkelijke toestemming van de eigenaar op deze website geplaatst.