As-ringen

KLIK op de foto voor het fotoalbum

As-ringen

Een dierbare herdenken met een prachtig handsieraad, een ring ontworpen en gesmeed door Goudsmid Margriet. Het sieraad kan worden gesmeed uit nieuw maar ook uit gedragen, dierbaar goud waarin de as van de overleden dierbare zowel zichtbaar- als onzichtbaar kan worden geplaatst. Het eindresultaat is een sieraad, geheel naar uw persoonlijke wens.

Naast as, behoort ook de verwerking van haar in het sieraad in veel gevallen tot de mogelijkheden. Omdat dit niet geldt voor alle sieraden, is het verstandig hier vooraf naar te informeren. De plaatsing van de as of het haar van de overledene is iets waarbij u aanwezig kunt zijn, indien gewenst ook samen met Goudsmid Margriet kunt doen.

Liever thuis of online een assieraad uitzoeken? Dat kan! Goudsmid Margriet heeft een webwinkel, MargrietJewels, met daarin een zorgvuldig samengestelde en hoogwaardige collectie assieraden. Betaalbaar, eenvoudig te bestellen en altijd verzekerd van de juist maat. Neem contact op met Goudsmid Margriet voor meer informatie.