As-broches

As-broches

Een dierbare herdenken met een as-broche, het atelier maakt uw wensen mogelijk. Goudsmid Margriet maakt een persoonlijk en uniek ontwerp, waarin de as van de overleden dierbare kan worden verwerkt. Dit kan zichtbaar, half-zichtbaar of onzichtbaar, afhankelijk van wat u besluit. Het sieraad kan worden gesmeed uit nieuw maar ook uit gedragen, dierbaar goud.

Naast as, behoort ook de verwerking van haar in het sieraad in veel gevallen tot de mogelijkheden. Omdat dit niet geldt voor alle sieraden, is het verstandig hier vooraf naar te informeren. De plaatsing van de as of het haar van de overledene is iets waarbij u aanwezig kunt zijn, indien gewenst ook samen met Goudsmid Margriet kunt doen.

Liever thuis of online een assieraad uitzoeken? Dat kan! Goudsmid Margriet heeft een webwinkel, MargrietJewels, met daarin een zorgvuldig samengestelde en hoogwaardige collectie assieraden. Betaalbaar, eenvoudig te bestellen en altijd verzekerd van de juist maat. Neem contact op met Goudsmid Margriet voor meer informatie.