As-hangers

KLIK op de foto voor het fotoalbum

As-hangers

As of Haar van overleden dierbaren kan worden verwerkt in sieraden. Naast ringen, kan voor een halssieraad worden gekozen waarbij de as of het haar wordt verwerkt in een hanger. Meester Goudsmid Margriet maakt emoties draagbaar door een ontwerp te maken dat is afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Een sieraad waarin de as zowel zichtbaar- als onzichtbaar kan worden geplaatst.

Naast as, behoort ook de verwerking van haar in het sieraad in veel gevallen tot de mogelijkheden. Omdat dit niet geldt voor alle sieraden, is het verstandig hiernaar vooraf te informeren. De plaatsing van de as of het haar van de overledene is iets waarbij u aanwezig kunt zijn, indien gewenst ook samen met Goudsmid Margriet kunt doen.

Liever thuis of online een assieraad uitzoeken? Dat kan! Goudsmid Margriet heeft een webwinkel, MargrietJewels, met daarin een zorgvuldig samengestelde en hoogwaardige collectie assieraden. Betaalbaar, eenvoudig te bestellen en altijd verzekerd van de juist maat. Neem contact op met Goudsmid Margriet voor meer informatie.